HomeYvette Tietema - Vitaliteitsmasterclass

Gezondheid en geluk in de werkomgeving zijn welhaast de sleutelwoorden voor de werkomgeving van toekomst. Hierover hebben CoreNet Global Benelux Chapter en Smart WorkPlace acht inspirerende masterclasses gemaakt.

In navolging van de webinar ‘Is vastgoed de sleutel voor wellbeing?’ van vorig jaar oktober, hebben CoreNet Global Benelux Chapter en Smart WorkPlace nieuwe waardevolle informatie over de invloed van de werkomgeving op het welzijn van medewerkers toegankelijk gemaakt.

In een serie van 8 masterclasses komen diverse Workplace, Real Estate en Facility Management-experts aan het woord. Elke masterclass wordt gehost door een thought leader in een bepaalde discipline. De informele educatieve video’s uit de serie zijn tijdens een koffiebreak te bekijken, de duur is namelijk ongeveer 15 minuten. Bovendien zijn ze ‘on demand’ beschikbaar.

De 3e masterclass staat in het teken van vitaliteit. De huidige tijd vraagt om veel aanpassingen: zowel van bedrijven, teams als medewerkers.

Tijdens deze vitaliteitsmasterclass krijgt u een inspirerend, up-to-date en wetenschappelijk onderbouwd inzicht in de nieuwste methodieken die u kunt gebruiken om vitaliteit binnen uw organisatie te bevorderen.

Onderwerpen die aan bod komen:

-        Vitaliteitsbevordering gaat verder dan alleen het ‘klassieke’ bewegen, gezond eten en voldoende slapen (slechts 10%).

In de masterclass ontdekt u naast het biologische component, welke psychologische en sociale componenten een rol spelen.

-        Het wordt vaak onderschat hoe belangrijk de rol van organisaties en teams zijn bij vitaal werken.

In deze masterclass deelt Yvette de modellen en technieken die u kunt toepassen om vanuit een brede context vitaliteit te bevorderen.

 

Aan het einde van de masterclass kunt u zelf antwoord geven op de vraag: Wat kan mijn organisatie doen om de balans tussen het efficiënt inzetten van medewerkers aan de ene kant en vitaal werken aan de andere kant bevorderen in deze tijden?


De link naar de eerste video is beschikbaar voor onze members op deze pagina:

Masterclasses voor members

Ben je geïnteresseerd in de masterclasses maar geen member?
Neem dan contact op met corenetbeneluxboard@gmail.comFind our full event calendar and registration links on the events page.

 

Our Sponsors

We like to thank and recognize the following partners that are sponsoring the CoreNet Global Benelux Chapter:


JLL organizes the End-user debate during PROVADA

YNNO organizes the House of Commons debate.

 Planon organizes the Student Awards.

 

CoreNet Global Events Registration