Home

Thomas Bogl

Thomas Bögl - Gezonde Werkplekken

Gezondheid en geluk in de werkomgeving zijn welhaast de sleutelwoorden voor de werkomgeving van toekomst. Hierover hebben CoreNet Global Benelux Chapter en Smart WorkPlace acht inspirerende masterclasses gemaakt.

In navolging van de webinar ‘Is vastgoed de sleutel voor wellbeing?’ van vorig jaar oktober, hebben CoreNet Global Benelux Chapter en Smart WorkPlace nieuwe waardevolle informatie over de invloed van de werkomgeving op het welzijn van medewerkers toegankelijk gemaakt.

In een serie van 8 masterclasses komen diverse Workplace, Real Estate en Facility Management-experts aan het woord. Elke masterclass wordt gehost door een thought leader in een bepaalde discipline. De informele educatieve video’s uit de serie zijn tijdens een koffiebreak te bekijken, de duur is namelijk ongeveer 15 minuten. Bovendien zijn ze ‘on demand’ beschikbaar.

“Wat voegt een gebouw toe aan het geluk van zijn gebruikers? Welke waarde voegt het toe aan onze maatschappij? Deze vragen stelt Thomas Bögl van LIAG Architecten zich elke dag weer. Want total value for society is minstens zo belangrijk als total cost of ownership. Daarom creëren we samen met onze opdrachtgevers duurzame, leefbare en gezonde gebouwen waar mensen blij van worden. Dat is architectuur van geluk en daarover gaat de Masterclass van Thomas Bögl.”


De link naar deze masterclass is beschikbaar voor onze members op deze pagina:

Masterclasses voor members

Ben je geïnteresseerd in de masterclasses maar geen member?
Neem dan contact op met corenetbeneluxboard@gmail.comFind our full event calendar and registration links on the events page.

 

Our Sponsors

We like to thank and recognize the following partners that are sponsoring the CoreNet Global Benelux Chapter:


JLL organizes the End-user debate during PROVADA

YNNO organizes the House of Commons debate.

 Planon organizes the Student Awards.

 

CoreNet Global Events Registration