Award CRE Exec Benelux 2014

Paul Oortwijn van USG People wint CRE Executive Award


Ieder jaar wordt door het bestuur van Corenet Global chapter Beneleux de CRE Executive Award toegekend aan een corporate real estate manager die op onderscheidende wijze heeft bijgedragen aan het vakgebied. Paul werd door collega’s voorgedragen omdat hij bekend staat om de uitdagende, stimulerende en innovatieve wijze van aanpak.
Paul is goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkeling, zoekt deze op en ondersteunt de verandering. Paul legt bijzonder accent op de toegevoegde waarde zijde van corporate real estate management. Hij ontwikkelde voor zijn organisatie een interactief vastgoedmodel dat bij locatiekeuzes naast de kostenzijde ook inzicht geeft in potentiele omzetgroei.
Door focus aan te brengen op het gastvrijheidsconcept en integraal samen te werken met andere vakdisciplines groeide de interne klanttevredenheid binnen 1 jaar naar een 7,4.
Ook leverde Paul een belangrijke bijdrage aan de Corporate Social Responsibility door de carbon footprint van real estate binnen twee jaar met bijna 40% af te laten nemen. 

Tijdens het CoreNet Global Benelux chapter evenement bij Enexis werd Paul door Vice-voorzitter Pieter Foekens gefeliciteerd met het winnen van de Benelux CRE Executieve Award. Paul is hiermee eveneens genomineerd voor de Global CRE Executive Award.