New Year's event and Student Award 19 January 2012

UitnodigingDromen, durven, duurzaam, doen!! Inspiratie opdoen en de mouwen opstropen. In gesprek met uw collega’s over nieuwe inzichten en de laatste ontwikkelingen! Een betere manier om uw CoreNet Global Benelux jaar 2012 te starten bestaat er niet.

Mede namens het Havenbedrijf Rotterdam nodigen wij u van harte uit op 19 januari 2012 vanaf 17.00 uur bij het Havenbedrijf Rotterdam in het World Port Center op de Wilhelminapier naast Hotel New York. Ontdek the skyline ‘by night‘ van het prachtige havengebied en laat de dynamiek, het ondernemerschap en mentaliteit van Rotterdam eens goed bij u binnenkomen.

Wij bieden u een inspirerend en motiverend programma met de volgende agenda onderdelen: 

17.00 - 17:30    Ontvangst

17:30 - 18:30    Dromen, durven, duurzaam, doen: samen op weg naar dé Europese Haven van Wereldklasse in 2030. U mag in gesprek over de plannen en ambities van de beheerder, exploitant en ontwikkelaar van Europees grootste haven- en industriegebied en wel met:
  • Henk de Bruijn, manager Corporate Strategy van het Havenbedrijf Rotterdam en Lector Ideale Haven van de Hogeschool Rotterdam

Welke lessen kunt u trekken en wat neemt u mee naar uw eigen organisatie om nog beter voorbereid te zijn op de komende ontwikkelingen?

18:30 - 18:45     Corenet Global Benelux Chapter 2012
Onze nieuwe voorzitter neemt u graag mee in de ambities en plannen van het CoreNet Benelux bestuur voor 2012.

18:45 - 19:00    Student Award 2011
Uitreiking van de CoreNet Global Benelux CRE student award 2011. Met welke nieuwe inzichten en kansen gaat u uw voordeel doen? 


19:00 - 20:00    Zoals gebruikelijk kunt u aan het einde van de bijeenkomst netwerken, borrelen en genieten van het prachtige uitzicht. Ook voor deze bijdrage zijn wij het Havenbedrijf Rotterdam dankbaar.
NB: Voor de toegang van het World Port Center is een legitimatiebewijs verplicht, vergeet niet deze mee te nemen!!

Met vriendelijke groet,

Namens CoreNet Benelux Chapter                    Namens Havenbedrijf Rotterdam
Monique Arkesteijn, Voorzitter                          Henk de BruijnVerslag

Student Award 2011

Alle informatie over de Student Award 2011 vindt u op deze webpagina.

Verslag

Kort verslag van de drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst van Corenet Benelux die werd gehouden bij het Havenbedrijf Rotterdam. In de bijeenkomst werd onder begeleiding van Henk de Bruijn, manager corporate strategy van het havenbedrijf, ingegaan op de strategie, ambities en ontwikkelingen van het havenbedrijf tot 2030. Kees Rezelman heeft een terugblik gegeven over de Benelux activiteiten in 2011 en Monique Arkesteijn heeft de agenda en voorgenomen evenementen voor 2012 toegelicht (CoreNet presentatie). Speerpunt voor het bestuur in het jaar 2012 is uitbreiding van het ledenbestand, vooral uitbreiding van het aantal eind-gebruikers onder de leden. Vanuit de zorg, het onderwijs, overheden en ander maatschappelijk vastgoedgebruikers is een groeiende interesse voor CoreNet zichtbaar. Tijdens de netwerkborrel is er weer uitgebreid informatie uitgewisseld tussen de leden onderling en leden met bestuur.

Foto Impressie