End user debate PROVADA 5 June 2012

Uitnodiging

Corporate huisvesting in 2030 (PROVADA Amsterdam Rai) 

Beste lid,
Denken over de verre toekomst… komt u eraan toe in uw dagelijkse werk als vastgoedprofessional? Het CoreNet Global Benelux Chapter neemt u dit jaar mee in de bespiegelingen over de toekomst van corporate vastgoed op de lange termijn.

Dinsdag 5 juni a.s. van 14.30 - 17.00 uur,

PROVADA in de Amsterdam RAI, zaal E102

Debatleider Donatello Piras verleidt de aanwezigen mee te praten over de werkomgeving van de verre toekomst. Tijdens het interactieve debat stemt het publiek real-time over de stellingen en worden zij actief betrokken bij de discussie. Spelers uit de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven bespreken/delen hun ideeën over vastgoed in hun specifieke sector in 2030.

   Josja van der Veer, directeur Facilitaire Campus VU
Internationalisering, alternatieve financieringsmodellen, state-of-the-art digitalisering en multidisciplinaire inzet van vastgoed, bepalen de toekomst van het hoger onderwijs. De VU werkt hiernaar toe op een eigen creatieve wijze: de VU Campus aan de Zuidas. Is dit het ultieme antwoord op de omslag in het onderwijs?
  
   Aysel Erbudak, voorzitter Executive Board Slotervaart Ziekenhuis
Een sterke ondernemersgeest creëerde een omslag in de bedrijfsvoering van het Slotervaart Ziekenhuis. Is de aanpak van het bedrijfsleven het ultieme antwoord op de zorgvraag van 2030? Zijn de ideeën van dit particuliere ziekenhuis over het bestuursmodel, de verregaande doorvoering van e-health en de (internationale) samenwerking binnen de sector toepasbaar op de hele sector?
 
  Marcel Bullinga, auteur Welcome to the Future Cloud 2025
Digitalisering ontwikkelt zich exponentieel en maakt fysieke aanwezigheid op kantoor bijna onnodig voor persoonlijk contact. Holodeck-achtige scenario’s voor vergaderen, minimaliseren van reistijden, energie- en voeding-leverende gebouwen, het past in de toekomstbespiegelingen voor 2030. Tegelijk worden fysieke ontmoetingsplekken wel vele malen comfortabeler en leuker om er te vertoeven. Droom of waarheid?

 

De PROVADA stelt gratis toegangsbewijzen beschikbaar voor alle leden van CoreNet Global Benelux. U kunt per e-mail (kbeeckman@corenetgobal.org) aangeven of u een gratis toegangsbewijs wilt ontvangen voor de PROVADA.

Met vriendelijke groet,
Namens het CoreNet Global Benelux Chapter

Leon Van Leersum FRICS Remco Kroeze
CoreNet Global Benelux Chapter CBRE

EindpublicatieKlik op de afbeelding van de eindpublicatie om deze te lezen/downloaden (bestanddsgrootte 8MB)

Foto impressie

    

    

    

(Klik op de fotos voor een groter formaat)