CoreNet Café 1 November 2012

UitnodigingBeste Leden,
Het volgende CoreNet Global Benelux Café vindt plaats donderdag 1 november van 16:30 - 18:30 uur, centraal in Nederland in Amersfoort.

Onder het genot van een hapje en een drankje nodigt Ellis ten Dam van Royal HaskoningDHV ons uit om hun 40 jaar oude gebouw te bewonderen dat onlangs van Energielabel G naar A is gerevitaliseerd. De opzet blijft informeel.

Monique Arkesteijn zal rond 17:00 uur een korte inleiding houden over het CoreNet Global Benelux FMN Onderzoek naar gebruikerswensen. Dit is één van de afspraken die het CoreNet Benelux Chapter en FMN hebben toegezegd in overleg met jullie, onze leden, n.a.v. het Convenant Leegstand kantoren.

Een aantal ervaringen van de London 2012 Summit zal worden gedeeld als opmaat naar de volgende summit die in ons eigen Amsterdam plaatsvindt in 2013. Reserveer de datum vast in uw agenda: 9 tot 11 september 2013.

De locatie is: 
Kantoor Royal HaskoningDHV 
Laan 1914 te Amersfoort

Graag tot de 1e November!

Met vriendelijke groet,
CoreNet Benelux Chapter Royal HaskoningDHV
Monique Arkesteijn, voorzitter Ellis ten Dam

NB: Het volgende en tevens laatste Benelux evenement van dit jaar is het grote Lagerhuisdebat op 29 november.Om de evenementen agenda te raadplegen bezoek onze Benelux Chapter website: http://benelux.corenetglobal.org/

Click here for English version

Verslag

Op donderdag 1 november j.l. was de 3e CoreNet Cafe bij onze gastvrouw Ellis ten Dam van Royal HaskoningDHV in Amersfoort.
Tegen vijven opende we de sessie. Monique Arkesteijn gaf in de aftrap een toelichting op onderzoek Gebruikerswensen, dat voortkomt voort uit het Convenant Leegstand. Daarnaast meldde ze ook dat de voorbereiding voor de Summit Amsterdam 2013 zijn gestart.
Ellis nam van de gelegenheid gebruikt om de revitalisering van het kantoor in Amersfoort kort toe te lichten. Het 40 jaar oude gebouw, is afgelopen jaar van een G naar A label gebracht. Naast energie was een comfortabel binnenklimaat en de transparantie van het gebouw belangrijke factoren voor Royal HaskoningDHV. Het streven was om het van label G naar C te krijgen, maar door de integrale benadering van energie, bouwfysica en Total Cost of Ownership (TCO) denken, bleek voor dit 40 jaar oude gebouw een A label mogelijk.
Na deze aftrap werd de borrel vervolgd in het gezelschap van zo’n 25 mensen.

Foto impressie

    

    

(klik op de foto voor een groter formaat)