Where beauty meets business 15 October 2010

Uitnodiging

Beste leden,

Mede namens FloraHolland nodigen wij u van harte uit voor de volgende CoreNet Global Benelux Chapter bijeenkomst die zal plaatsvinden op vrijdag 15 oktober 2010 bij FloraHolland te Naaldwijk met als thema “Where Beauty meets Business”. 

Als grootste veilingorganisatie ter wereld verwerkt FloraHolland 12 miljard bloemen en planten per jaar. Dit stelt bijzondere voorwaarden aan logistieke processen en vastgoed. Het event geeft inzicht in de bijzondere werking van FloraHolland, de logistieke stromen die daaraan verbonden zijn en de eisen die dit stelt aan het vastgoed. Waarbij u ook inzicht krijgt in bijzondere vastgoedconcepten vanuit de vastgoedstrategie. 

Het event vindt plaats tussen 07:00 uur en 11:00 uur. 

Hierbij een routebeschrijving om bij FloraHolland te komen: 
Wanneer u dan het veilingterrein oprijdt, neemt u de rondweg naar rechts (richting Dijkzijde, de oude hoofdingang). U neemt de weg twee keer naar links, tot u ingang Dijkzijde tegenkomt. Na de eerste bocht ziet u de BP aan uw rechterhand en de tweede bocht leidt over een rotonde die u driekwart neemt. Aan uw rechterhand ziet u een parkeerterrein; ingang parkeerterrein net voor het restaurant 'Fleuresto'. Loop onder het wegrestaurant door richting de Rabobank. 
Ga het gebouw binnen bij ingang Dijkzijde (naast de Rabobank). Hier neemt u de trap naar boven. Recht voor u ziet u Bloemplaza. U wordt hier verwacht. 
 
U kunt zich aanmelden voor het evenement bij Katleen Beeckman, e-mail kbeeckman@corenetglobal.org. 


Met vriendelijke groet, 
Namens CoreNet Benelux chapter,                        Namens FloraHolland, 
Flip Verwaaijen                                                    Pieter Foekens

Een foto-impressie van het event