Integrety & Real Estate 20 May 2010

Vastgoed en integriteit: als we de kranten en boeken moeten geloven een twijfelachtige combinatie! 
Corenetleden staan midden in deze dynamische vastgoed wereld en zullen mede gezien deze beeldvorming voortdurend scherp moeten blijven door zich continue af te vragen wat integer handelen nu eigenlijk precies is. Wat zijn de wettelijke contouren? Hoe verhouden die zich tot de ongeschreven normen? De juiste toon zetten als individu en als bedrijf is niet altijd makkelijk. Marcel de Boer, directeur bij Troostwijk Taxaties zal u enkele uitdagende cases voorleggen over integer ondernemen.
 
Ron Bakker, directeur van de Holland Integrity Group, zal integriteit toelichten vanuit de ervaringen opgedaan waneer integriteit in het geding is gekomen of dreigt te komen, zoals bij witwaspraktijken. Hij wil de Corenetleden graag bewuster maken van criminaliteit in vastgoed, en specifiek het risico dat eindgebruikers lopen om verwijtbaar bij witwassen betrokken te raken. Er zullen handvatten worden geboden om de vatbaarheid voor criminelen te verminderen.
 
Kortom wederom een actueel en prikkelend onderwerp voor discussie!

Programma:
15:30 uur Ontvangst deelnemers met koffie
15:50 uur Welkom door board Corenet BeNeLux
16:00 uur Integriteit in Vastgoed – Rob Bakker
16:45 uur Integer Ondernemen - Marcel de Boer
17:30 uur Borrel
18:00 uur Discussie over Integriteit & Vastgoed
19:00 uur Einde borrel


Locatie: Troostwijk Taxaties, Anderlechtlaan 181, restaurant met terras. Parkeren: zowel in de garage als in de directe omgeving zijn gratis parkeermogelijkheden.

Enkele foto's van het event