Golf Tournament 9 September 2010

Beste CoreNet Global collega, 
  
Hoewel het net een paar uur zomert lonkt ook de start van het nazomeren: oftewel het vermaarde CoreNet Global golftournooi. Ook dit jaar heeft de gemeente Almere zich weer ruimhartig opgesteld en de burgemeester, mevrouw Annemarie Jorritsma, zal met plezier onze gastvrouw zijn.
  
Datum:  9 september
Tijd:       's middags en voor de liefhebbers kan het uitlopen naar de vooravond
Locatie: Golfcourse Almere
  
Wij nodigen u van ganse harte uit en ook uw voorzitter zal zich net als voorgaande jaren, met name wijden aan wederom een clinic omdat hij volhardt in het "blijven proberen, wellicht tegen beter weten in". Dus als u het "spelletje" nog niet (voldoende) beheerst: u bent van harte welkom.

Naast natuurlijk een zakelijk element, waar wij de gemeente Almere het podium geven om alle goede kanten van de gemeente Almere als vestigingsplaats voor de Randstad te laten zien, is het ook bij uitstek een gelegenheid om de onderlinge informele banden te verstevigen. 
  
Ik hoop velen van u op 9 september in Almere te mogen verwelkomen. U kunt zich aanmelden bij Katleen Beeckman, email: kbeeckman@corenetglobal.org
Namens het bestuur wens ik u ook een goede vakantieperiode toe. 
  
Flip Verwaaijen 
Voorzitter CoreNet Benelux chapter
  
NB: wij nodigen alle leden uit en vragen u, als u een service provider bent, een van uw goede klanten te introduceren, met name om hen ook kennis te laten maken met CoreNet Benelux collega-leden.

Foto-impressie van de dag