End user debate PROVADA 8 June 2010Beste leden van CoreNet Global Benelux,

Ook dit jaar organiseert Corenet Global Benelux in samenwerking met AT Osborne op dinsdagmiddag 8 juni het Eindgebruikersdebat op de PROVADA. Tijdens dit debat worden de 15 belangrijkste onderwerpen die u als vastgoedprofessional bezig houden besproken. Het debat begint om 15.00 uur.

PROVADA 2010
De PROVADA is het Nederlandse vastgoedplatform dat jaarlijks in Amsterdam in congrescentrum de RAI plaatsvindt. Het is dé ontmoetingsplek voor ruim 20.000 eindgebruikers, vastgoedprofessionals, adviseurs, overheden, financiers, projectontwikkelaars en beleggers.
 
Statafel-debat
Tijdens dit debat gaan ruim 200 vastgoedprofessionals met elkaar in gesprek. Aan 15 statafels worden 15 debatten gevoerd over de hierboven genoemde 15 belangrijkste onderwerpen. Iedere tafel heeft zijn eigen debatleider. Het totale debat duurt 1,5 uur, zodat u aan drie discussies kunt deelnemen.
 
De Debatleiders
De debatleider zijn afkomstig uit het bedrijfsleven, overheid, onderwijs en gezondheidszorg. Zoals u in onderstaand overzicht kunt zien zijn deze debatleiders, óf bestuurders met Facility Management en/of vastgoed in hun portefeuille, óf verantwoordelijk voor het Facility Management en/of vastgoedbeleid voor de eigen organisatie.

Tabel 1. De debatleiders

 
Stellingen
De stellingen waarover gedebatteerd gaat worden, zijn ontstaan uit interviews met de 15 debatleiders. Begin mei zullen alle stellingen vermeld worden op zowel de site van CoreNet Global als die van de PROVADA.
 
Eindpublicatie
Het resultaat van alle debatten wordt, evenals vorig jaar, gebundeld in een mooie publicatie, die u als deelnemers aan het debat gratis ontvangt. Het Eindgebruikersdebat in 2009 was een groot succes, met veel interessante onderwerpen en deelnemers . Het leverde ook een
mooi naslagwerk op dat u hier kunt lezen en downloaden.

Napraten
Na het debat kunt onder het genot van een hapje en een drankje napraten, zodat u na de file huiswaarts kunt keren.

Aanmelden
Het Eindgebruikersdebat is met name toegankelijk voor Eindgebruikers. Als uitzondering daarop nodigen wij alle leden van CoreNet Global Benelux uit om aanwezig te zijn bij dit bijzondere evenement. De leden van CoreNet krijgen bij aanmelding tevens een gratis toegangsbewijs voor de PROVADA.
U kunt zich aanmelden bij Sanne Visser via svi@atosborne.nl.
U ontvangt begin juni het toegangsbewijs. Vergeet dus niet uw adresgegevens te vermelden.Publicaties n.a.v. Provada 2010


Klik hier of op de afbeelding hierboven om het verslag van het Eindgebruikers debat 2010 te lezen/downloaden.


Interview PROVADA Magazine Kees Rezelman
Artikel Europe Real Estate